Over ons

BUREAU
Wrik+fier, grafisch en webdesign, is gevestigd in Utrecht. We ontwerpen op papier en digitaal zoals: gebruiksvriendelijke websites,  (e)magazines, (online) jaarverslagen, infographics, en (digitale) nieuwsbrieven.

We zijn no-nonsense, vindingrijk, origineel, enthousiast, vrolijk, fier, vriendelijk, analytisch, benieuwd, ontvankelijk, to the point, exact, zorgvuldig, betrouwbaar
en snel!

WERK
We werkten eerder voor: Wereld Natuur Fonds, Rijkswaterstaat, KWF Kankerbestrijding, Universiteit Utrecht, GroenLinks, SenterNovem, RutgersWPF, Brabants Landschap, Bureau Toerisme Utrecht, Het Lab Utrecht en vele anderen. Zie ons portfolio voor voorbeelden.

EXPERTISE
De basis van Wrik + Fier bestaat uit vakmensen in de disciplines ontwerp (interactie-en webdesign en grafisch ontwerp), projectmanagement en technische realisatie van websites. We werken met de bekende opensource CMS-en zoals o.a. WordPress en Drupal zodat het voor onze klanten eenvoudig is om zelf de website te kunnen onderhouden.

VISIE
We werken met plezier en met een groot enthousiasme aan die projecten, die bijdragen aan een prettige en zinvolle samenleving. Daarom hebben veel maatschappelijke organisaties hun weg naar ons bureau inmiddels gevonden. Onderscheidend design is onze kracht.

OPVULLING

section header separator

CONCEPT

In papier of digitaal, wij geloven dat aan de basis een goed concept moet staan.In elke beslissing staat het uiteindelijke gebruik én de gebruiker van de oplossing centraal. Wij helpen je met bepalen van je strategie om je communicatie zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten: wie is je doelgroep, wat wil je dat deze groepen weten, vinden en doen na het zien van je communiecatie uitingen, wat is je belangrijkste boodschap en hoe ga je het aanpakken.

EXPERTISES

section header separator

GRAFISCH ONTWERP

Voor een totaaloplossing ontwerpen wij zowel online als offline communicatie. We ontwerpen praktische oplossingen waarbij drukwerk en websites elkaar ontmoeten en versterken. We hebben een ruime en jarenlange ervaring in grafisch ontwerp: huisstijlen, logo’s, briefpapier, visitekaartjes, brochures, boeken en omslagen, jaarverslagen, etc. Noem het maar op of wij hebben het wel een keer ontworpen! Zie ons portfolio voor voorbeelden van ons grafische werk.

OPVULLING

section header separator

WEBDESIGN & DEVELOPMENT

Een goede website begint bij de gebruiker. In elke ontwerpbeslissing staat het uiteindelijke gebruik én de gebruiker van de oplossing centraal. Wij vertalen onze ontwerpen in websites die zowel op mobiel, i-pad en desktop goed werken. We werken met de bekende opensource CMS-en zoals o.a. WordPress en Drupal zodat het voor onze klanten eenvoudig is om zelf de website te kunnen onderhouden.

OPVULLING

section header separator
JANNEKE

JANNEKE

ART DIRECTOR: ervaren ontwerper met marketing&strategie skills // verzameld graag planten // altijd nieuwsgierig

ONS TEAM

section header separator
WILMA

WILMA

BUREAUMANAGER: vanaf dag één betrokken bij Wrik en Fier.

OPVULLING

section header separator
STAGIAIR / FREELANCERS

STAGIAIR / FREELANCERS

We werken met een vast team van freelancers en stagiairs. Interesse om samen te werken? Mail ons!